Hvad får du med en freelancer til kommunikation og marketing?

Mange mindre virksomheder har ikke behov for at have en dedikeret marketingmedarbejder, fordi der ikke er opgaver til en fuldtidsstilling. Derfor kan være svært at få prioriteret marketingopgaverne og få de daglige indsatser gjort, når der er travlhed med at modtage og afsende ordrer og alt det andet, der haster.

Med en freelancer får du taget hånd om alle opgaverne, og din virksomhed står skarpt i al jeres kommunikation. Jeg hjælper fx med at have en opdateret hjemmeside, brochurematerialer, udsende nyhedsmails, udarbejde kundecases og tilstedeværelse på de sociale medier.

Freelance assistance på fast aftale

Du kan vælge at få en ordning på nogle faste dage hver måned, hvor jeg sidder i din virksomhed. Det fungerer i praksis nøjagtig på samme måde, som hvis I har en medarbejder dedikeret til opgaverne. Jeg indgår på lige fod med alle i virksomheden og får gennem en løbende dialog indsamlet den nødvendige viden, så jeg kan varetage og løser opgaverne i din virksomheden.

Samtidig slipper I for alle de administrative omkostninger, der er ved en ansat, som fx løn under sygdom, feriepenge, uddannelse, mobiltelefon, PC mv. Du skal blot stille et skrivebord og en skærm til rådighed.

Freelance assistance efter behov

Få en skalérbar aftale. Når I laver en aftale med mig om ydelser efter behov, kan I skrue op og ned for timerne, alt efter jeres behov. Måske oplever din virksomhed at have lavsæson i løbet af året, så kan det være en god idé at køre nogle ekstra kampagner op til perioden, så I sikrer en jævn omsætning i løbet af året.

Freelance assistance er også en god løsning ved større projekter, fx lancering af nyt website, ved en langtidssygemelding eller andre årsager, hvor der er behov for en ekstra ressource i en begrænset periode.

Hvad er jeres behov?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad din virksomhed har behov for hjælp til, og hvor virksomheden er på vej hen.

Vil du vide mere om et samarbejde med mig?

Referencer

Rakkerpak Cider er et lille cideri, og vi sælger vores cider til highend restauranter. Det stiller høje krav til vores markedsføring. Med Gittes store hjælp har vi udviklet os professionelt, og hun har skubbet os i en rigtig fed retning! Vi har fået en flot hjemmeside og salgsmaterialer, der oser af samme kvalitet, som vores cider. Tag fat på Gitte, hvis du vil opgradere din markedsføring og fremstå mere professionelt. Du må også gerne tage kontakt til mig, hvis du vil vide, hvor godt det er at samarbejde med Gitte.

Maureen Sørensen, indehaver og ciderentusiast, Rakkerpak Cider