SKRU OP FOR DIN KOMMUNIKATION | ØG DIN SYNLIGHED

Kommunikation er afgørende for din virksomhed. Både den eksterne og den interne kommunikation fortæller, hvem I er som virksomhed, og den afspejler, hvem I er - virksomhedens identitet. Derfor er det vigtigere end nogensinde at kommunikere klart og tydeligt - både til omverden og i høj grad også jeres medarbejdere - hvem I er, og hvorfor I gør en forskel i verden.

Din virksomheds kommunikation har stor betydning for, hvordan omverdenen opfatter jer, og hvordan jeres virksomhed drives - både som medarbejder, samarbejdspartner og leverandør.

Få de gode historier i pressen

Alle virksomheder gemmer på mange gode historier og ting, der kan bruges i kommunikationsøjemed, såvel eksternt som internt.

Jeg hjælper din virksomhed med at finde frem til kernen i historierne og få dem fortalt.

Det hjælper jeg blandt andet med

Pressemeddelelser
Kundecases
Årsrapporter
Nyhedsmails
Artikler og whitepapers
Webtekster

Vil du vide, hvordan det foregår?

Se, hvordan Proviido Skov & Natur fik deres nyhed i otte relevante fagmedier.

Læs også, hvordan det foregår, når du ringer og har brug for hjælp til at få din historie ud.

Vil du vide mere om et samarbejde med mig?

Referencer

Gitte Kokholm har hjulpet os med salgsmaterialer, annoncer, artikler og pressemeddelelser. Vi har også fået vores visuelle identitet gjort skarp med en gennemarbejdet designmanual. Vi er meget tilfredse med Gittes arbejde, og hendes freelanceydelser passer perfekt til vores virksomhed, for vi kan få professionel hjælp, når vi har brug for det.

Martin Viborg, Direktør, Proviido Skov og Natur