FULD VALUTA FOR DIT MARKETINGBUDGET

Har du et konkret projekt, du mangler ressourcer til at få udført, så hjælper jeg dig med hele projektforløbet - fra start til slut.

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad et projektforløb konkret indeholder, tidsestimater, projektforløbets milepæle og en klar definition af slutproduktet. Jeg hjælper dig med at stille skarpt på de behov, der danner grundlag for projektet, så projektet er klart og tydeligt for projektteamet.

Eksempler på projekter, jeg hjælper dig med

Website-lancering
Profil- og produktfilm
Employer Branding
Sprogversionering af website
Årsrapporter
... og meget mere!

Fra projektstart til overlevering

Som projektleder tager jeg hånd om jeres projekt fra start til slut. Jeg hjælper med at generere den nødvendige indsigt ved projektudvikling og opstart og sørger for at have et godt overblik under hele forløbet. Projektet afsluttes, når det enten er overleveret eller implementeret - afhængig af projektets indhold.

Leverandørstyring

Leverandørstyring er efter min erfaring noget, der kan være en udfordring for mange virksomheder. Det kan være svært at gennemskue, hvad aftalen præcis indeholder, og hvad man får for pengene. Samtidig kan den løbende opfølgningen og kontakt være en udfordring af få tid til, og det kan ende med at koste mange penge. Jeg er vant til at samarbejde med både andre freelancere og større reklamebureauer, og jeg hjælper med at sikre, at du får fuld valuta for pengene.

Få hjælp til dine marketingprojekter

Ring på 23 98 13 71

Vil du vide mere om et samarbejde med mig?

Referencer

Vi havde Gitte tilknyttet i seks måneder i forbindelse med etablering af et nyt website på tre sprog. Gitte er en erfaren og professionel marketingskonsulent, som styrede projektet i mål inden for den aftalte tidsramme – og hun sparede os endda for en del penge.

Vi fik sideløbende god sparring på vores marketingaktiviteter. Gitte er en god kommunikator og har en god forretningsforståelse. Vores løsninger er højteknologiske vaskeanlæg, og Gitte evner at skabe overblik over komplekse budskaber og kommunikerer budskaberne i et tydeligt og letforståeligt sprog. Gitte 'gled' ubesværet ind i vores organisation og har været meget vellidt blandt medarbejderne. Hun er personlig og har god humor - det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Gitte, hun har mine bedste anbefalinger.

Michael Unnerup Jacobsen, Marketingschef, KSN Industri A/S