Optimer indsatsen | Øg jeres synlighed | Få flere kunder

Få bedre overblik over din virksomhed og få rådgivning og sparring om dine salgsfremmende aktiviteter. Det kan være en udfordring at se på sin egen virksomhed ‘udefra’, og det er nogle gange nødvendigt med et par nye øjne for at kunne se mulighederne. Det hjælper jeg jer med. Eksisterende processer og metoder har måske fungeret godt i en periode, men det er ikke sikkert, at det er den bedste måde at arbejde på fremover for at komme til næste skridt i strategien.

Sammen stiller vi skarpt på, hvad marketingkronerne i dag bliver brugt til, og hvordan indsatsen kan forbedres og optimeres, så det samme marketingbudget genererer højere omsætning.

Vi starter der, hvor virksomheden er i dag med afsæt i, hvor I gerne vil hen. Vi får klarlagt, hvilke forhindringer der er på vejen, og hvordan I overkommer dem for at komme i mål.

Vil du vide mere om et samarbejde med mig?

Referencer

Vi ved en masse om at moste æbler, men knap så meget om, hvad et website koster. Under en snak med Gitte Kokholm viste det sig, at vi havde en ret dyr løsning til vores behov. Med Gittes hjælp fik vi flyttet indholdet over i en meget billigere løsning, og nu sparer vi flere tusinde kroner om året. Tag fat på Gitte - hun er sin vægt værd i guld.

Anders Borgaard, Indehaver, Mobilmost

Lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed!

Ring på +45 23 98 13 71